Erik Bruil is sinds 1 februari 2019 officieel in dienst bij Venster Techniek. In september startte hij met zijn afstudeerstage bij het bedrijf voor de opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement aan HAN in Nijmegen. Tijdens zijn stage deed hij onderzoek naar de marktintroductie van de VTS DOOR. Nu is hij afgestudeerd en staat te popelen om zijn plan tot uitvoering te brengen.

“Al tijdens mijn stage werd mij duidelijk dat ik veel kon leren bij dit bedrijf,” licht de 23-jarige Erik toe. “Ik vind het heel interessant hoe het productieproces verloopt, van halfproduct tot eindproduct. Ik heb ontzettend veel technische kennis opgedaan en leer ook de markt steeds beter kennen. Daarnaast is het ook een erg prettig bedrijf om in te werken. De lijnen zijn kort en de sfeer informeel. Ik kan zo bij iedereen binnenlopen.”

“Inmiddels heb ik mijn Bachelor diploma behaald en ben ik gestart op de marketing en verkoopafdeling,” aldus Erik. “Ik houd mij vooral bezig met verkoop ondersteuning en zie nog veel kansen op marketing gebied. De komende tijd ga ik aan de slag om de VTS DOOR verder onder de aandacht te brengen. Ik heb erg veel zin om nog heel veel te leren en resultaten te behalen.”