VTS Door

Uniek probleemloos deurconcept

De werking van de voordeur is de meest voorkomende klacht bij de oplevering van een woning. Het grootste probleem dat wordt ervaren is tocht en het niet goed sluiten van de voordeur. De oorzaak is het kromtrekken van de voordeur. De oplossing daarvoor is het unieke probleemloze deursysteem; VTS DOOR©.

Het unieke, gepatenteerde voordeurconcept van Venster Techniek, heeft veel voordelen voor de gebruiker en verwerker. Een totaalconcept waardoor de deur, mede door een innovatieve onderdorpel en dichting, perfect sluit en tochtvrij is. Zonder zware bediening door middel van sleutels en/of deurkruk. Het voordeurconcept kan worden toegepast bij een houten voordeur in combinatie met een houten kozijn.

Voordelen voor de gebruiker

Dit unieke deurconcept heeft veel voordelen voor de gebruiker. Dit probleemloze deursysteem is regen- en winddicht en wordt automatisch inbraakwerend afgesloten. Daarnaast blijven alle functies behouden bij een kromtrekkende deur van max. 8mm. Ook als de verkromming verandert hoeft de deur niet opnieuw afgesteld te worden.

Onderdelen van het voordeursysteem

Met de onderdelen die Venster Techniek levert kan de VTS DOOR© worden geproduceerd door alle timmer- en deurfabrieken. De onderdelen zijn: een dorpel, dichtingen, een hoekdichting en een uniek slot inclusief aangepaste sluitkommen.

Voordelen van het deursysteem

  • Altijd wind- en waterdicht
  • Standaard kozijndetails
  • Standaard kaderdeuren
  • Gelijk slot voor voor- en achterdeuren
  • Automatisch inbraakwerend afgesloten
  • Eindeloos veel mogelijkheden op esthetisch gebied
  • Het systeem kan worden toegepast op vrijwel alle nieuw te plaatsen houten kozijnen en voordeuren.

Details voordeursysteem nagenoeg compleet

In januari op Gevel 2018, presenteerde Venster Techniek dit nieuwe voordeurconcept. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om alle details van de deur te ontwikkelen. Zo is er onder andere een leverancier gevonden voor het hang- en sluitwerk en kunnen ook de kaderdichtingen gemaakt en geleverd worden. Daarnaast is de VTS DOOR© intern getest op een winddichtheid van 600 pascal, wanneer de deur 8mm hol of bol staat.

Dit betekent dat de details van de deur nagenoeg compleet zijn en dat de onderdelen voor deur waarschijnlijk in het nieuwe jaar geleverd kunnen worden. De deur wordt enthousiast ontvangen in de markt en al op Gevel meldden zich de eerste geïnteresseerden. Zij moeten dus nog heel even geduld hebben voordat dit probleemloze deursysteem geleverd kan worden.

Wilt u meer informatie over de VTS Door?