VTS DOOR

Uniek probleemloos deursysteem

Bij de oplevering van een woning is het niet goed functioneren van de voordeur een van de meest voorkomende opleveringsklachten. Ook na oplevering van een woning ontstaan er regelmatig problemen rondom een houten voordeur.

De problemen worden meestal veroorzaakt doordat het hout kromtrekt bij koud en warm weer. Hierdoor ontstaat er lekkages of tocht. Ook kunnen er door de kromming problemen ontstaan met het openen en sluiten van de deur. Het verhelpen van deze problemen kost veel tijd en geld. Venster Techniek heeft de oplossing die kosten bespaart en de duurzaamheid van voordeuren bevordert: VTS DOOR.

De details maken het product uniek

Hout heeft als eigenschap dat het werkt. Door de nachtschoot te verbreden geeft de VTS DOOR deze werking de ruimte. Het voordeel is dat de deur hierdoor altijd goed sluit. De gefixeerde dagschoten zorgen er daarnaast voor dat de deur automatisch wordt vergrendeld bij het dichttrekken. De dorpel en een extra dikke kaderdichting zorgen er daarnaast voor dat de voordeur wind- en waterdicht blijft. Om waterinslag op de sponning te voorkomen wordt er gebruik gemaakt van een kaderdichting in het kozijn.

Voordelen VTS DOOR

VTS DOOR is een systeem voor houten voordeuren dat bestaat uit een dorpel, scharnieren, dichtingen, hoekstukken en een slot. Door gebruik te maken van duurzame materialen, is 90% van de onderdelen cradle 2 cradle.

 • Wind- en waterdicht, getest tot 900 pascal bij een optimale situatie.
 • Geen na-stel werkzaamheden, omdat de deur altijd goed functioneert.
 • Opent en sluit eenvoudig, ook bij een kromming van 8 mm.
 • Wordt automatisch inbraakwerend afgesloten.
 • Het slot heeft een SKG twee sterren keurmerk (onderdeel van PKVW).
 • De VTS DOOR is KOMO-gecertificeerd en heeft het SKH-keurmerk.
 • Vermindert klachtafhandelingskosten en voorkomt imagoschade.
 • Besparing op onderhoudskosten.
 • Veel esthetische mogelijkheden.
 • 6 jaar garantie op alle onderdelen.
 • Het verduurzamen van de voordeur maakt de woning energie neutraler.

Esthetiek

Een groot voordeel van het deursysteem is dat er op esthetisch gebied vrijwel alles mogelijk is. Het systeem kan worden toegepast op alle standaard kozijnen en kaderdeuren, zolang het deurblad de minimale dikte van 54 mm heeft. De VTS DOOR wordt geleverd door diverse timmer- en deurfabrikanten. De houtsoort en de laklaag kunnen worden aangepast in overleg met de timmer- en deurfabriek. Door de vele esthetische mogelijkheden, is de VTS DOOR ook op esthetisch gebied geschikt voor ieder bouwproject.

Garantie

Na plaatsing van de VTS DOOR geldt een garantie van 6 jaar op alle VTS DOOR onderdelen. Wanneer blijkt dat deze componenten voor problemen zorgen worden deze vervangen.

Achterdeuren

Op dit moment is het VTS DOOR concept alleen beschikbaar voor voordeuren. Om te voorkomen dat er twee verschillende sloten worden gebruikt voor de voor- en achterdeur, kan het VTS DOOR slot ook worden gebruikt voor de achterdeur

Documentatie

Brochures

Wilt u meer informatie over de VTS DOOR?