Dit jaar staat Venster Techniek opnieuw op de Bouwbeurs. De beurs vindt plaats van 4 t/m 8 februari in de jaarbeurs in Utrecht. Het thema van dit jaar is: Tijd om de krachten te bundelen. En dat is iets wat zeker ook aansluit bij Venster Techniek. Hoe? Dat wordt zichtbaar tijdens de Bouwbeurs! Zet de datum alvast in uw agenda, dan ontmoeten wij u daar graag.

“Voor ons is de Bouwbeurs altijd een belangrijke beurs,” vertelt Jurgen Rensen. “De meeste van onze klanten ontmoeten we hier en veel van onze leverancier zijn ook aanwezig. We gebruiken deze beurs om onze producten te presenteren, maar ook om nieuwe contacten op te doen en aan bestaande relaties te bouwen. De voorbereidingen zijn gestart en de komende maand zullen wij onze relaties een uitnodiging sturen om ons te bezoeken.”

Ook dit jaar probeert Venster Techniek weer een verrassende en opvallende stand neer te zetten en daar wordt momenteel hard aan gewerkt. Belangrijk dit jaar is de nieuwe duurzame weg die Venster Techniek is ingeslagen en natuurlijk zal ook de VTS Door een belangrijke plek krijgen.

Een terugblik op onze beursdeelnames: