Tel: 0314 625933 | info@venstertechniek.nl

De innovatieve oplossingen van Venster Techniek

Venster Techniek is al sinds 1999 de innovatieve toeleverancier voor de kozijnindustrie. We zijn flexibel en weten altijd vakwerk te leveren, omdat wij door de jaren heen veel kennis opgedaan hebben over de markt en de producten. Bij ons zijn onze producten eigenlijk altijd maatwerk omdat elke klantvraag anders is en onze oplossingen specifiek.

Zowel de markt als de producten zijn constant in ontwikkeling en als vooraanstaand producent weten wij altijd voorop te lopen als het gaat om vernieuwende oplossingen en maatwerk.

Venster Techniek is constant op zoek naar de beste leveranciers in binnen en buitenland. Dit draagt bij aan het maken van de ultieme oplossing, die specificaties overtreffen.

Innovatief
Nooit stil staan, maar vooruitdenken. Door gebruik te maken van de nieuwste machines en programma’s weet Venster Techniek ervoor te zorgen dat elk probleem al is opgelost voordat deze is ontstaan. Mogelijkheden onderzoeken en uitvoeren.

Klantgericht
Altijd in oplossingen denken en zorgen dat de klant krijgt waar hij naar op zoek is. Venster Techniek weet de vraag van de klant goed te doorgronden en begrijpt wat nodig om tot een goed resultaat te komen. Met het eigen transport laat Venster Techniek niets aan het toeval over.

Praktisch
Topkwaliteit getoetst in de praktijk. Venster Techniek begrijpt hoe de praktijk werkt en hierdoor zijn alle producten optimaal toepasbaar. De no-nonsens mentaliteit zorgt ervoor dat afspraak, afspraak is.

Medewerkers

Ons team bestaat uit zo’n 25 gedreven medewerkers. Op kantoor, in onze fabriek en onderweg.

Maak kennis met de collega’s op kantoor, zij staan graag voor u klaar:

Jurgen Rensen
Jurgen Rensen
Kees Riemers
Kees Riemers
Mario Gregoor
Mario Gregoor

Inkoop en administratie

m.gregoor@venstertechniek.nl

Nancy ten Holder
Nancy ten Holder

Werkvoorbereiding

n.tenholder@venstertechniek.nl

Thomas de Jong
Thomas de Jong

Vertegenwoordiger

t.dejong@venstertechniek.nl

Thomas Keizer
Thomas Keizer

Productontwikkelaar

t.keizer@venstertechniek.nl

Axel Seesing
Axel Seesing

Verkoop binnendienst

a.seesing@venstertechniek.nl

Maarten ten Pas

Verkoop binnendienst

m.tenpas@venstertechniek.nl

Coby Riemers
Coby Riemers

Copyright 2019 Venster Techniek   |  Privacybeleid