gebouwSinds 2008 is Venster Techniek gevestigd in haar eigen pand in Zelhem. Nu tien jaar later is het bedrijf zo uitgebreid dat het uit haar jasje begint te groeien. Dit komt met name door de toename van eigen machines en personeel, waardoor opslag in gedrang komt. Gelukkig is een verhuizing niet noodzakelijk, maar kan het pand worden uitgebouwd op eigen terrein.

“We zijn trots op deze uitbreiding”, licht Jurgen Rensen toe. “We zijn naar deze locatie verhuisd midden in de crisis en dat was een erg spannende tijd. We hebben onze kop goed boven water weten te houden en dat we nu kunnen groeien in capaciteit is iets wat ik toen we dit pand betraden alleen maar kon hopen. Ik ben dan ook erg trots dat we deze uitbreiding nu kunnen gaan realiseren.”

Aan de voorzijde van het gebouw wordt het pand uitgebreid met maar liefst 820 m2. Deze uitbouw zal dienen als opslag voor dorpels en andere materialen. Eind dit jaar zal de bouw van het nieuwe deel van start gaan en naar verwachting is deze in maart 2019 klaar voor gebruik.