Van 4 tot en met 8 februari vond de Bouwbeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Venster Techniek was aanwezig met een opvallende en ruime stand. “We kijken terug op een zeer geslaagde beurs, met enthousiaste reacties op onze stand en onze getoonde producten”, aldus Jurgen Rensen, eigenaar Venster Techniek. “Vooral de donderdag was een drukke dag. We hebben naast onze bestaande relaties ook veel nieuwe contacten opgedaan, waar zeer waarschijnlijk mooie samenwerkingen uit voort zullen vloeien.”

Het Bouwbeurs-thema van dit jaar was ‘Krachten Bundelen” dit heeft Venster Techniek gedaan met leverancier Themans. “Samen deelden wij de stand en deze samenwerking heeft ons veel enthousiaste, en soms ook verbaasde, reacties opgeleverd”, ligt Jurgen toe. “We konden eenvoudig gemeenschappelijke relaties ontvangen maar ook elkaar introduceren bij nieuwe contacten. We zien in Themans dan ook een zeer waardevolle relatie waar we een prettige beurs mee hebben gedraaid.”

VTS DOOR
Tijdens de beurs toonde wij onze laatste innovatie de probleemloze deur: VTS Door. Deze deur wordt altijd inbraakwerend afgesloten, zelfs bij een kromming van 8 mm. Ook is deze deur intern getest op wind- en waterdichtheid tot 600 pascal. Het was een groot voordeel dat de bezoeker deze innovatie zelf kon uitproberen en het voordeel kon ervaren op de stand. De reacties waren dan ook ronduit positief.

KAICombinatie
Naast Themans bundelt Venster Techniek haar krachten met Kegro Deuren. “We toonde de KAICombinatie; een houten deur in een kunststof kozijn. Een nieuwe innovatie die wij samen hebben ontwikkeld met Kegro Deuren.” Deze deur heeft een zeer hoge thermische isolatie en is esthetisch mooier dan de traditionele oplossing. De grote voordelen van beide materialen dus. Ook hier zagen veel bezoekers in dat dit concept het beste van twee werelden biedt.

Het bundelen van krachten heeft veel publiek naar de stand getrokken en zeker ook veel positieve aandacht opgeleverd. “Ook bij een volgende beurs zullen we verrassende samenwerkingen onderzoeken. Maar ook zeker naast een beursdeelname staan wij open voor nieuwe samenwerkingen en hechte partnerschips. Dat is wat ons betreft de toekomst,” aldus Jurgen.